L’Arenys debuta amb bon peu (66-74)

0
    30

28/09/2015 – El vinculat d’EBA del FIATC Joventut protagonitza una estrena positiva a la lliga, amb Terrence Bieshaar brillant contra el Barberà.

L’Arenys Joventut va encetar la seva nova aventura a la Lliga EBA amb bon peu. El conjunt de César Saura aconseguiria estrenar-se en competició regular guanyant a la pista del Baricentro Barberà.

El bloc de César Saura basaria el seu triomf fent un bon segon i tercer parcial, després d’un primer quart realment igualat (18-18). Al descans, els verds ja manaven en el marcador (30-36) i a falta de deu minuts per la conclusió l’avantatge maresmenc encara es veuria més incrementat (42-53).

L’Arenys Joventut podria contenir els millors moments de joc del Baricentro Barberà durant l’últim parcial (24-21) i assegurar d’aquesta manera la primera victòria de la temporada (66-74).

El verd-i-negre Terrence Bieshaar brillaria amb llum pròpia (14 punts, 8 rebots, 2 assistències i 20 de valoració), mentre que Marc Bauzà disputaria un total de 30 minuts (8 punts i 3 rebots).

El pròxim diumenge, l’Arenys Joventut disputarà el seu primer partit de lliga a casa, rebent el Sant Nicolau d’Adrià Alonso (18h).