L’Arenys imposa el seu ritme a l’UBSA (76 a 67)

  0
  66
  ubsa.jpg

  25/03/2014
  Els del Maresme van ser molt superiors en el rebot (35 a 22) i no van deixar córrer als de Cèsar Sanmartin

  L'UBSA no va poder confirmar el seu bon moment a la pista de l'Arenys i va caure derrotar per 76 a 67

  Els adrianencs només van poder fer el seu joc al 1r quart, però a partir d'aquell moment, els maresmencs van imposar el seu ritme i van dur sempre la iniciativa per tancar el partit amb relativa comoditat.

  Al 1r quart l'UBSA va poder ser el de les últimes jornades. Amb una defensa molt correcte, podia córrer al davant i trobar bones situacions per anotar (14 a 20). 
  Al 2n quart però, l'Arenys va trobar l'equilibri. els interiors es van fer grans, sobretot en defensa, i els exteriors van posar-hi el talent al davant (35 a 29). 

  A la represa, els de César Sanmartín es van mantenir en el matx i van anar fent la goma. No es veien més de 10 punts avall però tampoc podien retallar del tot la diferència i van tancar el quart 4 avall (51 a 47). 

  A l'últim període, l'Arenys va acabar de fer un esforç en defensa, va controlar el rebot, i l'UBSA es va quedar sense idees i sense opcions reals de competir pel triomf.

  La derrota allunya molt les possibilitats de l'UBSA d'evitar la promoció de descens, tot i que encara es manté amb 3 triomfs de marge sobre el descens directe quan només queden 6 jornades.

  Aquest dissabte a les 19:30 a casa mirarà de recuperar el camí del triomf contra El Masnou.