L’Arenys Joventut encaixa la primera derrota (81-85)

0
    22

05/10/2015 – El vinculat d’EBA del FIATC Joventut perd a la pròrroga contra el Sant Nicolau d’Adrià Alonso, ex tècnic del júnior verd-i-negre.

Després de començar la temporada amb bon peu, guanyant a Barberà (66-74), l’Arenys Joventut patiria aquest cap de setmana la primera ensopegada del curs. L’equip de César Saura no podria amb el Sant Nicolau, una de les principals sorpreses positives d’aquest inici de lliga.

Tot i començar guanyant (21-16), l’Arenys veuria com el caràcter competitiu del Sant Nicolau impediria que els verds poguessin gaudir d’una diferència més àmplia en el marcador.

L’aportació dels visitants Marc Sobrepera (21 punts) i Keith Wilson (19) farien molt mal a un Arenys que marxaria al descans guanyant per tres punts de diferència (33-30).

A la represa, el vinculat de la Penya podria mantenir-se per davant (50-48), però el Sant Nicolau aconseguiria forçar la pròrroga enduent-se l’últim parcial (22-24).

Amb el partit empatat a 72 (72-72), els vallesans trobarien més referents en els últims instants del temps extra per acabar enduent-se el partit, tot i passar-se molts minuts anant a remolc (81-85).

A les files de l’Arenys Joventut, el verd-i-negre Terrence Bieshaar tornaria a ser el millor, anotant 17 punts i capturant 10 rebots en els 41 minut que va disputar. El pivot holandès, que acabaria amb un 16 de valoració, lidera la classificació de rebots (9) del grup C i és el tercer millor anotador (15.5).

El balear Marc Bauzà, per la seva part, gaudiria de 24 minuts sobre el parquet, anotant 9 punts, agafant 7 rebots i aconseguint 9 crèdits de valoració. Després d’aquesta derrota, l’Arenys Joventut es manté quart (1/1) i ja prepara el desplaçament de diumenge (18h) a la pista del JAC Sants.