L’Arenys Joventut manté les dificultats (54-72)

0
    28

07/03/2016 – El vinculat de Lliga EBA de la Penya encadena la tercera derrota consecutiva i ja no té menys marge amb les posicions de descens.

Tot fa pensar que l’Arenys Bàsquet Joventut necessitarà suar fins al darrer minut per tal d’assegurar la permanència a la Lliga EBA.

El vinculat de la Penya encadenaria el passat cap de setmana el tercer mal resultat seguit, caient de forma clara al Fons de les Creus davant el CB Castellbisbal.

La formació vallesana seria molt superior des de l’inici, castigant l’Arenys amb un parcial de 11 a 22 durant el primer quart que marcaria clarament el partit (11-22).

Els verds, totalment negats des del triple (2/22), acusarien el mal dia en el tir d’Aritz Tomás (0/7 en T3), un dels seus referents exteriors, i això els dificultaria molt les coses (27-36).

Al tercer quart, el marge del Castellbisbal tornaria a augmentar (42-53), potenciat per les onze captures més que els visitants aconseguirien salvar entre les dues cistelles.

El domini del rebot li donaria moltes més opcions al conjunt vallesà, el qual completaria un definitiu 12 a 19 en l’últim període (54-72).

Marc Mañés, amb 22 punts, exerciria de botxí d’un Arenys Joventut on Touré (15 de valoració) i el verd-i-negre Marc Bauzà (10 punts, 4 rebots i 2 assistències en 36 minuts) se salvarien de la crema.

La derrota soferta contra el Castellbisbal deixa el vinculat de la Penya ocupant la cinquena plaça del grup C-2 de permanència (5/5), exhibint el mateix balanç que el setè, primer equip que baixaria a Copa. El pròxim diumenge (17h), l’Arenys no pot fallar a la pista del filial del Palma.