L’Arenys Joventut troba el seu millor nivell (81-50)

0
    28

23/11/2015 – El vinculat de la Penya a la Lliga EBA guanya el tercer partit de la temporada contra el Menorca Talaiótica, cuer del grup (0/7).

El Pavelló Fons de les Creus podria presenciar el passat cap de setmana un dels partits més atractius jugats fins ara per l’Arenys Bàsquet a la seva pista. El bloc de César Saura no donaria cap opció al Menorca Talaiótica Sant Lluís, ofegant el conjunt balear des de la defensa i trobant molts referents en atac per anotar constantment.

Els onze triples maresmencs, sumats al domini del rebot mostrat pels verds (34/24), limitarien gran part de les possibilitats de victòria del Menorca Talaiótica.

Només en un quart, sobre el parquet del Pavelló Fons de les Creus ja es podria veure quin dels dos equips estava més endollat (23-9). L’Arenys Joventut no tindria pietat del seu rival, compartint a la perfecció la pilota (17 assistències) i marxant al descans amb una renda de 15 punts (43-28).

L’atac del Menorca faria aigües durant el tercer període (13-5), fet que encara donaria més marge de maniobra a l’Arenys (56-33). El bloc de Saura, sempre amb molts més referents ofensius, no tindria cap dificultat per arribar a la conclusió del temps reglamentari mantenint un avantatge d’escàndol (81-50).

Fins a cinc jugadors verds arribarien fins als dobles dígits d’anotació, mentre que per part balear només Artiles (16) estaria inspirat. Els verd-i-negres Terrence Bieshaar (13 punts, 9 rebots, 3 assistències i 18 de valoració) i Marc Bauzà (12 punts, 3 rebots, 1 assistència i 11 de valoració) quallarien un bon partit amb el vinculat d’EBA.

Després de nou jornades, l’Arenys Joventut ja compta amb tres triomfs (3/6), tot i que encara ocupa el penúltim lloc del grup C-A. Diumenge (18h), el Barberà visitarà Fons de les Creus.