L’Arquebisbat proposarà un contracte de lloguer al CB Sant Josep

  0
  centre parroquial.JPG

  Després de lluitar perquè el centre parroquial mantingués la seva activitat esportiva durant la temporada anterior, el CB Sant Josep ha publicat un comunicat en què l’Arquebisbat “havia presentat una demanda de desnonament” contra el club badaloní alhora que proposarà signar un contracte de lloguer”.

  Ara com ara, i davant l’actual situació sanitària i econòmica, les converses encara s’han de definir.

  Aquest és el comunicat de l’entitat groc-i-lila:

  COMUNICAT CB Sant Josep

  En referència a la informació que ha publicat el diari L’independent, us volem aclarir quina és la situació actual de les instal·lacions del Centre Parroquial Sant Josep de Badalona.

  Hem presentat a l’Ajuntament un projecte tècnic per actualitzar les instal·lacions, i l’hem consensuat i perfeccionat amb els tècnics municipals encarregats. Ara estem a l’espera de rebre els seus informes favorables per a començar a executar el projecte d’adequació. Igualment, aquests mesos ja hem avançat diferents actuacions de millora.

  El dia 30/09 vam mantenir una reunió amb l’Arquebisbat. En aquesta ens van informar que han presentat una demanda de desnonament, però a la vegada, també ens van dir que ens proposaran signar un contracte de lloguer per formalitzar la nostra relació. A dia d’avui, no hem rebut ni la demanda ni l’oferta.

  D’altra banda, el dia 08/10 vam mantenir una reunió amb el sr. Manel Dunjó, responsable del Badalonès. Ens va informar que havien rebut una demanada de desnonament per part de l’Arquebisbat i que havien decidit no fer ús de la nostra pista els dissabtes al matí tal i com feien la temporada passada.

  Tan bon punt tinguem més informació, us la farem arribar. Gràcies,

  Junta del CB Sant Josep de Badalona
  #SantPepNoEsToca

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí