L’assemblea aprova el conveni d’ús de l’estadi

  0
  IMG_0476.JPG

   

  18/01/2017 – Gairebé per unanimitat, amb només dues abstencions, l'assemblea de socis del CF Badalona va aprovar, la nit de dimecres, la proposta de conveni d'ús de l'estadi que la junta directiva del club escapulat ha acordat amb l'ajuntament. Ara només fa falta que, en el ple del pròxim 31 de gener, el consistori doni llum verda a l'acord perquè la nova instal·lació comenci a acollir els partits de l'equip de futbol de la ciutat. 

   

  Gairebé per unanimitat, amb només dues abstencions, l'assemblea de socis del CF Badalona va aprovar, la nit de dimecres, la proposta de conveni d'ús de l'estadi que la junta directiva del club escapulat ha acordat amb l'ajuntament. Ara només fa falta que, en el ple del pròxim 31 de gener, el consistori doni llum verda a l'acord perquè la nova instal·lació comenci a acollir els partits de l'equip de futbol de la ciutat.

  Durant l'assemblea, celebrada a la sala d'actes del Museu de Badalona amb l'assistència de més d'un centenar de socis, Miguel Ángel Sánchez, el president del Badalona, va repetir el missatge que ha donat els últims dies: "aquest no és el millor conveni possible, però s'acosta molt al que necessita el club per al seu futur". El primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Badalona, Oriol Lladó, va assistir a l'acte i va prendre la paraula en diferents moments.

  El Badalona s'assegura l'ús preferent de l'estadi i el camp de la Travessera de Montigalà durant els pròxims 25 anys, per bé que, per ajustar-se a la legislació vigent, l'acord s'haurà de renovar cada quatre anys. Des del primer equip fins al cadet es traslladaran al nou estadi, que serà d'ús exclusiu per a la pràctica del futbol. En aquest sentit, el Badalona no ha posat impediments perquè el Seagull jugui també els seus partits com a local a l'estadi i que hi entreni dos cops per setmana.

  El manteniment i la gestió de l'estadi, que tindrà uns costos anuals aproximats de 275.000€, aniran a càrrec de l'empresa municipal Engestur, que també es gestionarà la publicitat, tot i que serà el Badalona qui traurà el rendiment dels ingressos per aquest concepte després d'abonar una taxa per ocupació d'espais. Per a l'explotació dels usos recreatius de l'estadi, com ara el rendiment dels bars, s'obrirà una licitació pública a la qual el club s'hi podrà presentar.

  Per altra banda, l'ajuntament es reserva el dret de fixar i explotar el nom de l'estadi, un aspecte que queda obert per a futures negociacions entre ambdues parts. Pel que fa a les aportacions econòmiques del consistori, el conveni estableix una subvenció anual de 100.000 euros destinada al futbol base i, després d'un estudi de mercat encarregat a una empresa externa, concreta una proposta de patrocini directe de 108.000 euros anuals per a la promoció del nom i la imatge de la ciutat.