L’Assemblea del Badalona manté la incògnita de la Segona RFEF

  0
  107

  Dues hores i 30 minuts. Aquest va ser el temps de duració de l‘Assemblea informativa del CF Badalona que es va organitzar aquest dimecres 7 de juliol a l’Estadi Municipal. No va ser un partit de tennis, però va tenir la seva tensió i enfrontament.

  Enfrontament no necessàriament negatiu, sinó perquè la Junta Directiva s’havia d’adreçar als socis escapulats i exposar-los en primera persona quina és i quina pot ser la realitat del club a partir de la propera setmana.

  Miguel Ángel Sánchez va començar el seu ‘speech’ recordant el passat del club, des dels seus orígens fins a l’actualitat: “El Badalona té 119 anys d’història. 119 anys de transformació”.

  El president escapulat i màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva va recordar també quina ha estat la situació econòmica del Club durant els darrers 20 anys i la feina de la seva Junta Directiva: “Quan vaig començar com a president, l’any 2012, hi havia un deute de 10,5 milions d’euros. L’any 2001 hi havia 1,3 milions d’euros de deute”.

  Sánchez va exposar que la Junta Directiva que hi havia entre l’any 2001 i l’any 2012 va deixar un deute contra l’empresa Ditu (grups TUSGSAL) de 7.867.760€, més 2.876.829,68€ d’interessos. Un total de 10.744.589,70€.

  D’altra banda, el president del Badalona també va recordar la situació de la permuta del camp de La Morera, amb la novetat que l’Ajuntament de Badalona ha demanat una tercera instància al Suprem, però el Badalona demana que s’executi el pagament provisional dels 950.000€.

  Societat Anònima Esportiva

  Al capítol de la Societat Anònima Esportiva, Miguel Ángel Sánchez va fer un exercici de transparència i va pronunciar els tres noms dels màxims accionistes de la SAE: Miguel Ángel Sánchez, Josep Asensio i Jonathan Mellado. Entre els tres sumen un 96% de les accions de la Societat.

  Sánchez no es va oblidar de la rumorologia de la compra de Gerard Moreno – el seu representant té un 5% de les accions – i va explicar la situació: “Vaig rebre un burofax d’un soci que si es produia la compra del Badalona per part de Gerard Moreno, abans que finalitzés la tercera fase de la SAE, tindria una denúncia penal”.

  Així mateix, els socis li van recriminar a l’Assemblea la dificultat que tenen per pagar una acció a 3.000€ cadascuna, quan la massa social i l’assistència d’aficionats a l’Estadi és força modesta: “Voldríem saber si hi haurà una ampliació de capital al futur. Amb les accions a 100€ o 200€, la gent s’implicaria”.

  Futur CF Badalona i UE Costa Brava

  La notícia més esperada del vespre va ser el darrer punt del dia, tot i que el desenllaç no va agradar gaire: “Estem molt a prop d’arribar a un acord, però no puc dir que som de Segona RFEF”. Aquesta decepció dels aficionats manté la seva incògnita i quin serà el futur del club a curt termini.

  Ara com ara, les negociacions amb la UE Costa Brava es troben al seu tram final i, entre les exigències del Club es troba que el futur equip de Segona RFEF ha de portar el nom de Badalona i lluir la samarreta escapulada.

  Miguel Ángel Sánchez va confirmar que es mantindrien els dos equips si hi ha acord amb el Costa Brava: el de Segona RFEF i el Tercera RFEF (format per jugadors que finalitzen etapa juvenil) i hi hauria una única estructura, és a dir, la temporada 2023 – 2024 podria haver un CF Badalona A i un CF Badalona B.

  El futur entrenador de l’equip de Tercera RFEF seria l’actual entrenador del Juvenil A Santi Álvarez i també hi hauria opcions que fos ell.

  La projecció de futur del club és tenir la següent estructura: 

  1r equip a 2a RFEF

  2n equip a 3a RFEF

  Juvenil a D.H.

  30 equips a la Fundació Futbol Badalona

  5 equips femenins

  3 a futsal 

  1 a Specials

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí