L’Associació Amics de La Salut reparteix joguines a 270 infants

  0
  4.JPG

  04/01/2014 – Dintre de la campanya solidària 'Cap nen sense joguina', l'associació ha atès a unes 90 famílies sense recursos; el doble respecte l'any passat.

  Aquest divendres, el rei Melcior ha visitat l’Associació Amics de La Salut per repartir conjuntament amb la entitat més de 550 joguines a uns 270 nens i nenes del barri de La Salut. Unes joguines aportades pels ciutadans que han col·laborat des del 9 de desembre fins el dia d’avui a la campanya municipal ‘Cap nen sense joguina’.

   

  Destacar que a causa de l’Associació de Veïns de Juan Valera s’ha negat aquest any ha participar en la campanya solidària perquè “l’Ajuntament no li va permetre atendre més d'un centenar de nens”;  els Amics de La Salut han duplicat la demanda de les famílies, ja que l’any passat van atendre a uns 150 infants.  

   

  Pel que fa a tot Badalona, la campanya ‘Cap nen sense joguina ha atès a 2.500 infants d’unes 700 famílies sense recursos econòmics, de les quals 90 famílies s’ha fet càrrec l’Associació Amics de La Salut.