L’associació cannàbica de Sant Roc es mostra oberta a dialogar amb el veïnat

  0
  39dc85dc-e293-4070-a603-b151ad621f43.jpg

  31/05/2016 – Els responsables de l'associació critiquen que fa més de dos mesos que van entregar els documents i les sol·licituds i encara no han rebut resposta.

  Fa algunes setmanes que els veïns de Sant Roc expressen el seu rebuig cap a una associació de cànnabis que pretén instal·larse al carrer d’Anselm Turmera, a tocar del mercat municipal. La preocupació s’ha estès entre el veïnat i els impulsors del projecte, que han contactat amb el Diari de Badalona, s’han mostrat sorpresos per les reaccions.

   

  “Hem participat a diverses reunions amb la regidora del districte, el coordinador i el president de l’AVV. Hem explicat tots els passos que hem donat, hem respost amb sinceritat i sempre ens hem ofert a resoltes qualsevol dubte. No crearem cap tipus de molèstia ni perjudici”, assegura la presidenta de l’associació, Caterina Pierucci.

   

  Els membres de l’entitat avancen que el local només podrà obrir vuit hores diàries, mai més tard de les 10 de la nit, i expliquen que han plantejat la possibilitat de tancar durant les hores d’entrada i sortida de les escoles, si això tranquil·litza els veïns. “Volem obrir un indret exclusiu per als socis. No serà un lloc de festa, sinó un espai on reunir-se i poder fumar tranquil·lament i no haver de fer-ho en entorns públics o menys segurs”.

   

  Pel que fa a mesures estructurals, sostenen haver contractat una empresa certificada per instal·lar els filtres que marca la llei, i fins i tot una màquina que neteja l’aire de qualsevol substància nociva o molesta, un element al que la llei no obliga. No obstant, es mostren molestos ja que, diuen, han passat dos mesos i mig des que van entregar la documentació per obtenir les llicències i, fins ara, no han obtingut resposta ni han pogut contactar amb el Departament d’Obres, asseguren. “Som nosaltres els qui comencen a tenir preguntes i dubtes. Fins ara, som els únics perjudicats perquè estem pagant lloguer i ningú ens respon”.

   

  El regidor d’Urbanisme, Oriol Lladó, insisteix en que els processos adients per expedir les llicències están en marxa, però afirma que es vol fer de forma totalment curosa.