L’Associació de Clubs de Futbol de Badalona defensa els seus interessos

  0

  Els clubs de futbol de Badalona han tornat a alçar la seva veu amb més força que mai per defensar els seus interessos i lluitar contra el deteriorament i manca de manteniment en les instal·lacions esportives de la ciutat. En aquest cas, els camps de futbol i tot allò que envolta el seu dia a dia i dificulta o impedeix la pràctica esportiva d’aproximadament 160 equips que practiquen futbol a la ciutat.

  “Ara estem més units que mai i estem a disposició d’altres clubs que vulguin unir-se”, afirma José Escribà, nou president de l’associació des de fa diverses setmanes, i anteriorment president del CF Lloreda. L’entitat esportiva va néixer fa aproximadament 20 anys i actualment l’integren 6 clubs de futbol de la ciutat: Unificació Llefià, CF Bufalà, CF Lloreda, AE La Salut Pere Gol, CF Sistrells i, com a novetat, la Fundació Futbol Badalona.

  Escribà reivindica que “les instal·lacions esportives de la ciutat les tenim força saturades. A llarg termini, s’hauria de poder tenir un camp més a la ciutat”, així com que “la il·luminació a la majoria de camps és molt pobra i s’ha patit la legionel·la durant molt de temps”. “Esperem que, ara que diuen que hi ha pressupost, esperem que hi hagi una solució”, afegeix.

  L’Associació ja s’ha reunit en Assemblea per exposar les dificultats que tenen els clubs i es reuniran amb la Regidoria d’Esports per traslladar les mancances i necessitats de les entitats i instal·lacions.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí