L’Associació de la Guitarra porta al mestre Àlex Garrobé al seu concert de tardor

  0
  GARROBÉ) (AJB_MITJA).jpg

  14/11/2015 – Per quart any consecutiu, l'Associació de la Guitarra de Badalona orgenitza un gran concert de guitarra clàssica de tardor.

  Per quart any consecutiu, l'Associació de la Guitarra de Badalona orgenitza un gran concert de guitarra clàssica de tardor. Serà al Teatre Principal de Badalona, aquest diumenge a les 19 hores, i comptarà amb el mestre Àlex Garrobé com a convidat especial.

   

  Garrobé és un virtuós de la guitarra clàssica, prestigiós concertista internacional i professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La seva carrera com a concertista inclou actuacions en més de trenta països. Ha ofert recitals com a solista en auditoris tan prestigiosos com el Concertgebouw d'Amsterdam, Radio France Auditori a París, Auditorio Nacional de Madrid, Palau de la Música Catalana (Barcelona), Auditori Lutoslawsky (Varsòvia) o Auditori Segle XXI (Beijing). Per aquest concert a Badalona, ha preparat un repertori d'obres mestres de grans compositors de diferents èpoques: E. Sainz de la Maza, Manén, Tàrrega, Sor, Tansman i Turina.