L’Associació Extremeña Zurbarán obre el seu 12è certamen de pintura

  0
  58
  zurbarán.jpg

  25/09/2013 – Des de inicis de setembre, els artistes interessats en participat del concurs poden entregar les seves obres; els premis més destacats oscil·len entre els 800 i els 500 euros.

  L’Associació Cultural Extremeña Zurbarán de Badalona ja escalfa motors per al XII Certamen Internacional de Pintura Zurbarán, dedicat a l’artista nascut a Fuentes de Cantos i de la mort del qual es compleix enguany el 349 aniversari. El concurs és obert a tota la ciutadania i es pot presentar tothom, sempre i quan no sigui el guanyador del passat any, amb obres de tema i tècnica lliure, pròpies i que no hagin estat premiades anteriorment.

   

  El certamen consta d’un primer premi de 800 euros, un segon també de 800, i dos tercers, de 600 i 500 respectivament. També s’entregaran tres guardons especials: d’una banda, al millor artista local; i de l’altra, dos relacionats amb Extremadura, a l’originalitat i el de ‘Rasgo extremeño’.

   

  Les pintures es poden entregar, des de principis de setembre i fins el 31 d’octubre, a la seu de l’entitat, al carrer Víctor Balaguer de Badalona.