L’eficàcia del Mallorca tanca la gesta del Juvenil (0-5).

0
    79
    Foto. RFEF

El juvenil del Badalona ha caigut a les semifinals de la Copa del Rei davant d’un Mallorca molt eficaç de cara a porteria.

Després d’uns primers minuts de partit d’iniciativa vermella, els nois de Genis Sampietro han començat a gaudir del seu joc de triangulació, gràcies a la mobilitat de Mario, Santi Pallarés i Willy. Al minut 20 ha arribat la millor oportunitat. Sergi ha tingut una doble rematada que ha tret el porter mallorquinista. Quan millor jugava el Badalona, al minut 32 Woiski ha fet el primer gol del partit a la contra, en un moment en el qual els escapulats jugaven amb deu perquè Mario era atès a la banda. Aquest gol ha sigut un gerro d’aigua freda per als badalonins. Cinc minuts després, a la sortida d’un córner, Moya ha fet el segon en aprofitar diferents rebutjos a la sortida d’un córner. Per acabar-ho d’adobar, el mateix Woiski feia el tercer al minut 42, en una altra acció a la contra per la banda dreta del seu atac. Amb aquest 3 a 0, el partit quedava vist per sentència.

Amb el partit ja resolt, els joves escapulats ho han intentat, però més amb el cor que no pas amb el cap. Fins i tot han gaudit d’alguna acció de perill. Woiski ha tingut temps de fer el seu hat-trick, i en ple desgavell defensiu, Axel ha fet el cinquè del seu equip.

Amb aquesta derrota finalitza un gran recorregut del juvenil del CF Badalona, eliminant a Osasuna i al FC Barcelona a domicili, i al Leganés, en una gran tarda viscuda a l’Estadi Municipal.