L’Elx acaba amb la imbatibilitat a l’Estadi

0
    25
    Elx.JPG

14/01/2018 – El Badalona ha perdut per primera vegada aquesta temporada a l'Estadi. L'Elx l'ha vençut per 1-3 en un partit que s'ha decidit en l'últim quart d'hora.

Les baixes, per lesió i per sanció, i la manca de reforços, han fet que avui Manolo González disposés només de 16 jugadors. A més, a la banqueta hi havia Miquel Robusté, acabat de sortir d'una lesió, Rubén Sánchez, que està més fora que dins, i Joel Cañaveras, que acaba d'aterrar. El panorama no era, doncs, gaire esperançador. Amb tot, l'equip ha donat la cara i, amb una mica de sort, hauria pogut sortir-se'n.
    Després d'una primera hora de partit en què, tot i que s'ha vist dominat pel rival, el Badalona ha disposat de molt bones oportunitats per avançar-se en el marcador, ha arribat el 0-1: Benja ha resolt en una ràpida acció, superant la defensa escapulada, per posar en avantatge els alacantins. L'empat ha arribat un quart d'hora més tard, quan Carlos Albarrán ha transformat un clar penal comès sobre Enri.

De seguida, però, l'Elx ha tornat a posar-se en avantatge. Nino ha estat el protagonista, rematant des del segon pal una acció a pilota aturada. El cop ha estat massa fort per al Bada, que ha abaixat els braços i ja no ha tingut més opció. És més, abans del xiulet final encara ha rebut un gol més, signat pel mateix Nino.

Fitxa tècnica
    Badalona: Morales; Albarrán, Álvaro Vega, Moyano, Parera (Joel Cañaveras, 10'); Robert, Toni Lao (Rubén Sánchez, 67'), Maestre, Kevin; Serramitja (Adri Rivas, 59'), Enri.
    Elx: José Juan; Tekio, Gonzalo Verdú, Zotko, Adrián Jiménez; Jony Ñíguez, Provencio; Collantes (Iván Calero, 80'), Javi Flores (Manuel Sánchez, 84'), Lolo Plá (Nino, 61'); Benja.
    Gols: 0-1, Benja (59'); 1-1, Albarrán (p.) (75'); 1-2, Nino (78'); 1-3, Nino (82').
    Àrbitre: Bueno Prieto (madrileny). T.G: Parera i Moyano, del Badalona.Gonzalo Verdú, José Juan i Zotko, de l'Elx.