L’empresa organitzadora del Reggaeton Festival emet un comunicat oficial de cancel·lació

  1
  51

  Avui, l’empresa encarregada d’organitzar el Reggaeton Barcelona Summer Edition 2019 ha comunicat oficialment que el festival que s’havia de celebrar demà, dissabte 6 de juliol a Badalona, queda aplaçat.

  El passat 25 de juny, l’Ajuntament de Badalona va anunciar que no hi havia cap permís per realitzar aquest festival a l’espai “Skate Àgora Badalona”, que era on tindria lloc l’event en un principi.

  Des que es va conèixer aquesta informació, l’empresa organitzadora ha estat buscant un espai alternatiu que complís les condicions de seguretat i Ordre Públic per el 6 de juliol, tal i com estava previst.

  Finalment, no s’ha trobat cap solució per la data indicada, però la direcció assegura a les més de 10.000 persones que van adquirir l’entrada que anunciaran una nova data al llarg d’aquests dies. També han posat a disposició dels assistents un telèfon i un correu de contacte per qualsevol dubte o reclamació.

  1 COMENTARI

  1. Que han posat un telèfon i un correu electrònic de contacte? Això no es veritat, no contesten, per instagram estan on-Line i passen de tothom, l’altre festival a Mallorca m’ha deixat en visto. Jo per exemple vinc de Mallorca amb avió perquè cuan vaig comprar les entrades no hi era el concert aquí. Ara que faig a Barcelona dos dies que hi aniré demà? Estic sense poder anar al de Mallorca perquè no me contesten ni donen solució cap, i sense saber si podré anar al de Barcelona perquè ni saben quan ho faran ni on. Son un sinvergonya, molta gent venim a posta a Barcelona aquest dia per el festival i res, se la hem suat olímpicament. Estafadors.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí