L’Eperit Sant millora la monitorització dels pacients a l’Àrea d’Urgències

  0
  16

  El Servei d’ Urgències de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant  ha implantat un nou sistema de monitorització de telemetria digital que permet controlar visualment l’evolució dels pacients de forma integrada i centralitzada des del punt de control d’infermeria.

  Fins ara per monitoritzar un pacient aquest havia d’estar connectat amb sensors a una estació fixa, generalment muntada sobre un carro amb rodes. Aquest sistema requereix que l’equip mèdic i infermer es desplaci a cada box per veure l’evolutiu del pacient i que hagi de consultar cada tipus d’informació en diferents aparells: el propi monitor, els equips de respiració, els sensors connectats a altres dispositius…

  El nou sistema ofereix unes dades més precises de l’estat dels pacients i de l’evolució de les seves constants. Aquesta informació permet programar un sistema d’alertes per detectar de forma avançada alteracions en l’estat del pacient i, així, poder actuar de manera preventiva abans que es descompensi o pateixi algun deteriorament del seu estat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí