Leroy Merlin, col·laborador oficial contra el MoraBanc

  0
  38
  13806.jpg

  14/03/2015 – L’empresa dedicada al bricolatge, la decoració, la jardineria i la construcció situada a Badalona estarà al costat del FIATC Joventut.

   

  Després de superar el desplaçament a Vitòria per enfrontar-se al Laboral Kutxa (diumenge a partir de les 18h), la Penya tornarà a jugar a l’Olímpic de Badalona. El MoraBanc Andorra serà el pròxim adversari que visitarà territori badaloní.

   

  De cara a aquest partit, el club ha aconseguit tancar un acord de col·laboració amb Leroy Merlin Badalona. L’empresa ha adquirit un important paquet d’entrades per promocionar l’enfrontament entre els seus clients.

   

  El FIATC Joventut – MoraBanc Andorra es disputarà el pròxim dissabte 21 de març (20h). L’objectiu d’aquest acord de col·laboració és millorar l’entrada que es va veure contra el Madrid (6387 espectadors), força més fluixa del que s’esperava.

   

  Els clients de Leroy Merlin que realitzin una compra per valor mínim de 60 euros seran obsequiats amb dues entrades per presenciar el FIATC Joventut – MoraBanc. L’oferta és vàlida des de dissabte 14 de març fins al dissabte 21 al matí.

   

  El procediment és molt senzill. Els clients s’han d’adreçar a la caixa o a informació i recollir una butlleta. Un cop omplerta, cal presentar-la amb el tiquet de compra a les dependències d’informació de Leroy Merlin. Des d’allà es facilitaran les entrades.