Osos-Dracs, plat fort per tancar la primera volta de la lliga

  0
  37
  Badalona Dracs.jpg

  14/03/2015 – La trobada, que tindrà cita avui dissabte a les 16h a Rivas, que mesurarà forces per primera vegada en unduel clau per a les aspiracions d'ambdós equips.

  La sèrie A baixa al teló de la primera volta de la lliga regular amb un partit a l'Estadio Cerro de Telégrafo de Rivas, que enfrontarà als Osos i als actuals campions, Badalona Dracs, aquest dissabte 14 de març, a les 16 hores.. Una trobada clau en la lluita que els dos equips mantenen per continuar l'estela dels València Firebats, líder invicte. Osos és tercer a la taula (2-2) i Dracs, segon (3-1). Per als madrilenys la victòria els podria permetre assolir als de Badalona a la segona plaça.

   

  Tot un clàssic del football nacional, entre dos clubs històrics que sempre aspiren a tot. Osos i Dracs mesuraran forces per primera vegada aquesta temporada en un duel clau per a les aspiracions d'ambdós equips. Osos, tot i l'última derrota contra Firebats (29-48), està a la línia ascendent i davant al quart va plantar i va demostrar, una vegada més, que posseeix un gran joc aeri. El quarterback Blair Black està quallant una molt bona temporada i l'equip compta amb receptors de qualitat, com Marco Chomón o Álvaro Guitián, que també estan jugant a un gran nivell. A més, en les últimes setmanes l'equip que entrena Fernando Guijarro ha incorporat a noves reforces, com el safety nord-americà Ernest Hall Jr. La victòria davant els Dracs podria permetre als Osos assolir al conjunt de Badalona a la taula i continuar aspirant a una de les dues primeres places, que dóna dret a jugar a les semifinals a casa.

   

  Per la seva banda, els Dracs segueixen amb algunes baixes, però els jugadors d'Óscar Calatayud  són conscients de la importància que tindria aconseguir guanyar en Rivas. Si volen mantenir les opcions d'assolir a Firebats i arrabassar el lideratge (els valencians han de visitar Badalona), el triomf en el Cerro del Telégrafo és obligat. Una ensopegada podria deixar als de Badalona a dos triomfs del líder, una diferència que veient la fortalesa dels Firebats podria ser ja definitiva, i posaria en risc la segona plaça. El nord-americà Curtis Cannon seria la principal amenaça per a la defensa madrilenya. El corredor porta anotats ni més ni menys que 13 touchdowns en quatre partits. A la passada temporada, Dracs es van imposar en els dos duels de la lliga regular davant els Osos, malgrat les dues trobades es van resoldre per un estret marge (21-28 a Rivas i 27-21 a Badalona.