Les atletes badalonines Sílvia Cortés i Laia Zurita es proclamen campiones d’Espanya i Catalunya

0
    33

Nou cap de setmana de magnífics resultats dels atletes badalonins en els diferents campionats disputats; el Campionat d’Espanya Màster en Pista Coberta a Antequera (Màlaga), i els diferents campionats de Catalunya de les categories de formació a Sabadell.

La veterana Sílvia Cortés participava en les proves dels 60 i els 200 m ll., proclamant-se campiona d’Espanya en les dues proves. La prova curta de velocitat la finalitzava amb un temps de 8 “92, la seva millor marca de la temporada. El segon títol nacional el tema sumava amb un temps de 28 “36.

Sabadell tornava a ser l’escenari dels Campionats de Catalunya en categories de formació. En aquest cas, els i les atletes que competien eren els Sots 14, Sots 16 i Sots 20. Un total de 5 atletes badalonins van participar en els campionats de la categoria més petita per edat. Mario Ramírez va obtenir el subcampionat de Catalunya a la prova dels 600 mll.,amb un temps d’1′ 39″27, la seva millor marca personal.

Menció al marge mereix Laia Zurita. La badalonina es va proclamar campiona de Catalunya Sots 16 a la prova dels 300 m ll., assolint el rècord de Catalunya amb un temps de 40 “15.

La tercera medalla badalonina arribava en els campionats Sots 20. Andrea Vizuete aconseguia el bronze a la prova de pes, amb una marca 8,47 metres, el seu millor registre personal.