Les banquetes ja comencen a tenir els seus comandants designats

  0
  34503466_1876430179087315_935597095732117504_n.jpg

  Finalitzada la temporada 2017 – 2018, els equips badalonins amateurs ja han començat a confeccionar el grup del curs que hi ha a l'horitzó. El nomenament dels nous tècnics és la base que consolida els renovats projectes dels equips i la majoria d'aquests ja ha començat a moure fitxa.

   

  La Unificació Llefià ha estat el primer equip que ha anunciat la renovació de les credencials amb el seu cos tècnic. Jordi Souto seguirà al capdavant del primer equip i sumarà la seva novena temporada a l'entitat badalonina, combinant aquesta tasca amb la direcció i coordinació esportiva del club.

   

  300 metres al sud de Llefià troben l'equip nouvingut a Segona Catalana, el Young Talent. El debut dels de Sant Roc a la categoria tindrà Ricardo Parra a la banqueta, el tècnic del flamant campió de lliga i que trepitjarà el Municipal de Badalona Sud per quarta temporada.

   

  A partir de Tercera trobem renovacions d'entrenadors a pràcticament tots els equips. Lloreda i Pere Gol aposten per l'ascens dels entrenadors del Juvenil A, Benja Portillo al conjunt vermell i Ricart Vila als de La Salut. A Quarta Catalana, Ángel Fernández renova a la UE Bufalà i el CD Pomar haurà d'esperar a l'Assemblea de socis que decideixi la nova Junta del club. El Sistrells i l'Àguila Badalona, encara no s'han pronunciat.