Les botigues 24 hores tancaran a les 22h

  0

  El Procicat ha aprovat aquest dilluns noves mesures per a fer front a la propagació del coronavirus a Catalunya. En concret, la Generalitat ha ordenat que els comerços oberts 24 hores (incloses les botigues en gasolineres) tanquin a les 22 hores –i reobrin a les 7 hores–.

  El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, ha explicat, en una entrevista en Ràdio 4, que la mesura està dirigida a evitar la venda d’alcohol a joves, i que afecta un sector limitat. El tancament de bars i restaurants ha traslladat l’oci nocturn a l’espai públic.

  Així mateix, Sàmper ha destacat que és una decisió que “pretén no arribar al toc de queda”, una mesura que, segons el conseller, de moment no està sobre la taula, encara que ha reconegut que el Govern està pendent dels resultats que obtinguin Bèlgica i França després d’haver-la aplicat recentment en els seus respectius territoris.

  Àrees de servei d’autopistes

  D’altra banda, el Procicat, l’autoritat que té l’última paraula sobre quines mesures s’han d’adoptar per a lluitar contra el coronavirus a Catalunya, ha concretat que en les àrees de servei d’autopistes i altres vies, les activitats de restauració es podran prestar exclusivament mitjançant serveis de lliurament en el mateix establiment, sense utilitzar els espais interiors i garantint en tot cas a l’interior de l’establiment el lliurament individual i separat a cada client.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí