Les cases regionals tanquen la 2a edició de les Nits dels Ports

  0
  _MG_3000.JPG

  25/07/2014 – El Port de Badalona finalitza la 2a edició de les Nits del Port amb les actuacions de les entitats regionals de Badalona, des d'andalsusos fins a gallecs, passant pels manxecs i els aragonesos.

  Tant divendres com dissabte passat, 18 i 19 de juliol, el Port de Badalona va celebrar la última jornada de la 2a edició de les Nits del Port, un festival organitzat per Marina Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses entitats de la nostra ciutat.

   

  Divendres es va viure una nit dedicada al ballet i a l’òpera, mentre que dissabte va ser torn de les entitats regionals, on en un entorn immillorable i amb aparcament gratuït, van sorprendre a centenars de persones que es van mantenir fins ben tard de la nit per gaudir al màxim d’aquests espectacles. A més, durant els dos dies es van instal·lar un servei de restauració a càrrec d’algunes entitats com Asociación Cultural Rociera Andaluza (ACRA) Ciudad de Badalona, el Centro Cultural Castellano Manchego, el Centro Aragonés i la Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Badalona; que a més també van oferir els seus balls i cants tradicionals de la seva cultura. Però també, en aquests espectacles que es van davant dels amarradors del port, es van sumar les gaites de l’Agrupació Cultural Galega Agarimos.

   

  L’objectiu d’aquest festival és demostrar que “el Port de Badalona no només té un vessant nàutic i esportiu, sinó també d’oci i cultural”, segons Marina Badalona. Mentre que algunes de les cases regionals que han participat, i d’altres que no han pogut, desitgen que es busqués una nova data per a les properes edicions perquè “els fa difícil trobar gent per actuar en una temporada que molts marxen de vacances”.