Les corals de gent gran de Badalona celebren la Gala Sant Valentí

  0
  155

  Les corals Bétulo, Pep Ventura, Can Mercader-Morera i Badalonense organitzen un concert al Teatre Zorrilla aquest dijous 15 de febrer a les 17h

  Les corals de gent gran de Badalona Bétulo, Pep Ventura, Can Mercader-Morera i Badalonense faran un concert aquest dijous, 15 de febrer, de 17 a 19 hores, al Teatre Zorrilla per commemorar la festivitat de Sant Valentí. Amb aquesta iniciativa es vol fer també un reconeixement a l’experiència i a la contribució que les persones grans fan a la societat amb actes de ciutat com aquests.

  L’acte està organitzat pel Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, encapçalat per la regidora Florència Badia, amb col·laboració de la Unió de Corals de Badalona i la Societat de Cors de Clavé de la ciutat.

  Per poder assistir a l’acte cal trucar al telèfon 93 483 29 71, i demanar una invitació que es podrà recollir al Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Badalona ubicat a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, donarà la benvinguda al públic assistent.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí