Les entitats juvenils es rebel·len contra les intencions d’Albiol

  0
  89
  larotllana.png

  Els grups de joves badalonins que, ara per ara, gestionen els sis casals juvenils de la ciutat van anunciar ahir en roda de premsa que cap d’ells concorrerà a concurs per administrar els locals d’ara endavant. Així ho han decidit conjuntament en forma de protesta per la intenció del govern del PP de tancar la meitat dels esmentats casals i deixar oberts només el de La Salut, la Morera i el de Lloreda.

  La retallada en el pressupost municipal s’ha encarnissat amb l’apartat de les polítiques destinades al jovent badaloní, que ha estat reduït fins representar tan sols un 0,24% del total de l’economia local. Així doncs, sembla que la voluntat de l’executiu badaloní deixarà mig abandonat el projecte Vadejoves, que havia aconseguit molts progressos fins l’actualitat. Els representants de les entitats van denunciar ahir que se senten “enganyats” pel PP, grup al qual van acusar de no se demòcrata , ja que farà cas omís a una moció aprovada al darrer ple de l’Ajuntament per l’oposició en la qual s’instava al govern a mantenir els recursos destinats al jovent.

  Les quatre associacions de la ciutat, La Rotllana, La Mussara, El Lokal i el Kaja, però, van assegurar que continuaran lluitant per aconseguir una modificació de les actuals polítiques, que, si no canvien, les deixaran ben tocades. Ahir mateix, quan ja portaven samarretes vermelles que simbolitzen la seva ‘guerra’ particular contra el Consistori, van anunciar noves accions reivindicatives properament.