Les Festes de Maig 2013 ja llueixen cartell i mocador

  0
  71
  festesretallat.JPG

  21/03/2013 – El cartell és obra de la dissenyadora Helena Garcia Ruiz; el mocador de les festes d'enguany serà de color verd.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, van presentar ahir el cartell de les Festes de Maig de Badalona 2013, obra de la dissenyadora Helena Garcia Ruiz. Fonts municipals també confirmaven ahir que el mocador de les festes d'enguany serà de color verd (verd oliva, concreten aquests dies algunes persones a les xarxes socials).

   

  L’autora ha explicat que la idea del disseny original guanyador “era fer un cartell totalment foradat per realitzar un encuny, i així jugar amb la pròpia ciutat de Badalona com a imatge de fons”. Per tal de donar sortida a les diferents aplicacions de la campanya de les Festes de Maig, però, s’ha creat un fons del cartell a partir d’una foto de cultura popular.

   

  Helena Garcia Ruiz va néixer a Badalona l’any 1988. Va estudiar a l’Escola Jungfrau i a l’Institut La Llauna abans de cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, on va finalitzar els seus estudis ara fa dos anys. Actualment realitza el segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària a la mateixa escola. Tot i que Helena Garcia Ruiz ha realitzat ja diversos encàrrecs per a diferents entitats, el cartell de les Festes de Maig de Badalona 2013 és, per a l’autora, el treball amb més ressò de la seva carrera.

   

   

  Des de l’any 2007 el cartell de les Festes de Maig es tria a través de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura i Ciutadania i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.