Les fonts públiques de Badalona tornen a funcionar amb normalitat un cop realitzades les tasques de neteja i desinfecció

  0
  39

  Les fonts públiques de Badalona tornen a funcionar amb normalitat un cop realitzades les tasques de neteja i desinfecció de les seves instal·lacions després de mesos aturades a causa de la recomanació feta des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per evitar el risc de contagi de la COVID-19. D’aquesta manera, es torna a garantir l’accés a l’abastament d’aigua de consum humà a tota la ciutadania de Badalona.

  El passat mes de març, en el marc de la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, l’Ajuntament de Badalona va deixar sense funcionament les fonts públiques de la ciutat i es van adoptar les mesures per evitar-hi l’accés. Tot i que el virus SARS-CoV-2 no s’ha detectat en subministraments d’aigua potable i, d’acord ambl coneixement científic actual, el risc per als subministraments d’aigua és baix, el Departament de Salut va recomanar deixar les fonts inoperatives pel possible contagi per contacte amb les mans i la boca.

  Ara, un cop finalitzat l’estat d’alarma i atès que el govern municipal ha procedit a la neteja de les instal·lacions, les fonts de la ciutat tornen a funcionar amb normalitat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí