Les ‘gavines’ debuten amb derrota contra l’Atlético de Madrid B (1-0)

0
    34
    CES

El Seagull va estrenar la nova temporada a Lliga Reto Iberdrola amb una derrota per la mínima davant l’Atlético de Madrid B (1-0).

El conjunt de Juli Garcia, nova entrenadora de les ‘gavines’, va mantenir les opcions de victòria, o com a mínim de sumar un punt, fins al tram final del duel a la CD Wanda d’Alcalà d’Henares.

El domini amb manca d’encert durant la primera mitja hora de partit va ser el guió durant la jornada inaugural de lliga. Merino, Pomares i Laura van gaudir de les opcions més clares per avançar les badalonines al marcador. Tot i això, un mal refús al minut 27 el va aprofitar Rincón per avançar el filial matalasser.

Arran de la primera diana, el domini de les ‘gavines’ ha minvat durant els minuts posteriors però el partit es va equilibrar a mesura que les ‘gavines’ van recuperar el seu bon inici de partit inicial. Als minuts finals del primer temps, l’àrbitre va anul·lar l’empat d’Alba Gordo per fora de lloc. A la represa, el marcador es mantenir tot i que el Seagull va intentar buscar l’empat

La part negativa de l’enfrontament van ser les expulsions de Xènia Royo i Clàudia Merino al tram final i que les sancionarà de cara al partit d’aquesta mateixa jornada.

Aquest diumenge a les 12h, les badalonines debuten a l’Estadi davant el RC Deportivo i s’estrenaran les noves equipacions blaves.