Les “iaies de la ràdio” convidades a un congrés internacional

  0
  46

  La secció “Coses de casa” del programa “Badalona Matí” de Ràdio Ciutat de Badalona ha estat convidada al congrés internacional de la ràdio Radiodays, el qual tindrà lloc del 30 de març al 3 d’abril a la localitat suïssa de Lausana.

  Aquesta secció està protagonitzada per les conegudes “iaies de la ràdio” Maria Antònia Marco, Rosa Garriga, i Carme Sánchez, les quals viatjaran a Suïssa acompanyades dels conductors del programa Carles Tornero i Miquel López.

  Les iaies de la ràdio repassen de forma desenfadada l’actualitat de la ciutat i d’arreu, rebent les trucades dels oients i explicant les seves vivències. Aquests són en gran part els motius pels quals han rebut aquesta invitació, per la seva imatge de vitalitat i optimisme de la gent gran, i demostrar que poden tractar de manera desinhibida temes ben diversos, trencant tòpics sobre la gent gran.

  Una mostra de la importància d’aquesta invitació és el fet que es tracta de l’únic programa de l’estat espanyol que participarà en aquest congrés.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí