Les noves restriccions comencen avui i estaran vigents fins el 17

  0

  Les dades epidemiològiques que, segons Salut, no paren d’empitjorar a tota Catalunya van fer que el dilluns la Generalitat anunciés un enduriment de les mesures ja vigents. Aquest arriba després de les festes nadalenques, que han estat caracteritzades per, com cada any, les reunions familiars.

  Confinament municipal cada dia de la setmana a partir d’avui

  El pla de xoc anunciat durant deu dies per aturar els contagis de Covi-19 passa per un confinament municipal tots els dies de la setmana, a excepció dels desplaçaments essencials. Així serà fins el diumenge 17 de gener.

  Tot el comerç no essencial tancarà el cap de setmana i els centres comercials, tots els dies

  Durant aquests deu dies, tot el comerç no essencial estarà tancat el cap de setmana. A més a més, tot el comerç de més de 400 metres quadrats haurà de tancar tots els dies de la setmana. Supermercats i farmàcies es mantindran oberts.

  La cultura i l’hosteleria mantindran la seva activitat com fins ara. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d’aforament màxim i bars i restaurants amb un horari d’obertura al públic de 7:30 h a 9:30 h i de 13:00 h a 15:30 h.

  Només es podrà fer esport a l’aire lliure i els gimnasos hauran de tancar. Les activitats extraescolars quedaran restringides als grups bombolla, amb el retorn a les aules l’11 de gener.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí