Les obres al camp del Llefià començaran la setmana vinent

  0
  ce-premic3a0-llefia-01.jpg

  24/11/2016 – Els tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament ja han revisat tota la documentació i el projecte entregat per la concessionària Eurofitness per tal de redactar el permís.

   

  Aproximadament 45 dies després de veure com la instal·lació quedava parcialment clausurada, la Unificació Llefià podrà celebrar l’inici de les obres de remodelació del seu camp.

   

  El Municipal de Llefià, afectat per una esllavissada el passat 15 d’octubre, necessita sotmetre’s a una obra major per garantir la seguretat de tots els usuaris que s’hi desplacen cada dia i durant els caps de setmana.

   

  Ahir, aquest mitjà explicava en quin punt es trobaven tots els tràmits administratius necessaris per tal de començar l’actuació. La concessionària Eurofitness, actor encarregat d’assumir el cost de les obres, havia presentat ja el projecte a l’Ajuntament i només mancava revisar-lo per concedir el permís pertinent. 

   

  Aquesta operació ja s’ha completat: el permís s’ha creat i només falta signar-lo. Segons ens detallen els tècnics municipals, les obres del Municipal de Llefià començaran la pròxima setmana. Dilluns o dimarts mateix és possible que ja hi hagi operaris al camp treballant amb maquinària.

   

  L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb la Unificació Llefià per notificar-li al club que el procés tira endavant i que en poc temps la instal·lació tornarà a la normalitat.