Les platges de Badalona es preparen per a la temporada tardor-hivern

  0

  Aquest mes de setembre l’AMB porta a terme l’operació de desmuntatge d’una part del mobiliari i les instal·lacions de les platges de Badalona.

  Aquestes actuacions, que s’allargaran fins a mitjans d’octubre, s’aniran realitzant gradualment a mesura que els diferents municipis vagin finalitzant formalment la temporada de bany i la prestació dels serveis de vigilància.La finalització de la temporada alta i la davallada d’usuaris no impliquen el final de les tasques de manteniment per part de l’AMB.

  Durant la tardor i l’hivern, la gestió integral de les platges no s’atura, i es fa un especial seguiment dels temporals de pluja i mala mar i dels possibles danys que puguin causar. Cal recordar que l’AMB té un protocol d’actuació previ als temporals, regit per les alertes del Servei Meteorològic de Catalunya, l’Agència Estatal de Meteorologia i Protecció Civil.

  Les actuacions principals són l’obertura de les rieres a la desembocadura per canalitzar l’aigua de les crescudes i evitar inundacions de zones urbanes i infraestructures i també, si cal, la retirada de mobiliari susceptible de resultar afectat per les onades. Un cop passat l’episodi, l’AMB porta a terme la gestió de residus i canyes procedents de la crescuda dels rius Llobregat i Besòs, arrossegades pels corrents marins i dipositades a la platja.

  D’altra banda, aquests darrers dies s’han detectat dos episodis d’abocaments d’aigües fecals al litoral badaloní.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí