Les pregoneres recuperen el ritme de competició amb una exhibició a Pozuelo (1-3)

0
    51

Dues setmanes sense competició és massa temps per a un Seagull ja matemàticament equip de Reto Iberdrola. Tot i mantenir-se a la categoria, les pregoneres volien exhibir el seu olfacte golejador i celebrar la permanència amb un dolç regust a la boca en el seu retorn a la competició.

Ni quatre minuts van trigar les badalonines a foradar la porteria del Pozuelo. Una jugada ben trenada entre Pilar, Ainhoa i Irina va inaugurar el marcador. Un a zero i la fam del conjunt d’Ana Junyent que en volia més. Durant el primer tram de partit, les de Badalona van mantenir les seves accions ofensives amb molt perill i les arribades a porteria es van succeir sense treva. Gordo va gaudir del 0 a 2 però la defensa ‘verda’ va blocar el xut de la capitana blava.

Sense pràcticament poder sortir del seu camp, el Pozuelo no va intimidar gens ni mica la porteria defensada per Aída. Semblava que el Seagull tingués més necessitat i més feina encara a fer aquesta temporada que no pas el seu rival. Amb intensitat, pressió en la sortida de la pilota i caràcter, les ‘gavines’ van buscar el segon gol però el matiner 0-1 no es va augmentar. Un contratemps arbitral va aturar el partit durant 15 minuts, a 20 minuts del descans, i aquesta aturada fa afavorir un Pozuelo que va equilibrar el ritme. Les locals van gaudir d’un únic xut entre els tres pals i Irina d’una acció de perill més al darrer minut del primer temps.

A la represa, les ‘gavines’ van recuperar el mateix ritme de partit que al primer temps i van sentenciar amb gols d’Ainhoa Marín, molt ‘murri’, i de Pilar Garrote, amb un xut a l’àrea petita. Al tram final, el Pozuelo va fer el gol de l’honor i va desaprofitar un penal al minut 85 de partit.

Victòria de les ‘gavines’ abans del pregó de les Festes de Maig i segona volta invicta en els cinc partits que el Seagull ha disputat.