Les quatre finals del CF Lloreda: l’equip ha canviat de rumb amb Isaac Fabregat

  0
  C-LSbfDWsAAuJNV.jpg

  05/05/2017 – El conjunt badaloní, encara en zona de descens, lluita per salvar-se al grup II de la Segona Catalana.

   

  A mitjans de febrer, la directiva del CF Lloreda decidia apostar per un cop d’efecte i posar punt final a la trajectòria de José Manuel Muñoz ‘Málaga’ al capdavant de la primera plantilla. L’equip estava patint molt en la zona baixa del grup II de la Segona Catalana i el club va entendre que calia buscar una petita ‘revolució’.

   

  Des de l’arribada d’Isaac Fabregat, coordinador del futbol 11 de l’entitat i fins ara tècnic del juvenil ‘A’, el CF Lloreda ha començat a reaccionar. El tècnic va agafar l’equip en una situació molt difícil i “com un repte personal”.

   

  Fabregat i els seus jugadors han aconseguit puntuar en quatre dels vuit partits jugats pel Lloreda des del canvi d’entrenador, amb un balanç de tres triomfs, un empat i quatre derrotes.

   

  Fa unes setmanes, el capità Jordi Rojas expressava la “necessitat de canviar l’estat anímic de la plantilla”, ja que el bloc badaloní disposava de “potencial per estar en una zona més alta” de la classificació.

   

  En les últimes tres setmanes, el CF Lloreda sembla haver reaccionat del tot, guanyant dos rivals directes com el Can Pi (5-0) i el Cirera (2-0) i empatant davant el Martinenc ‘B’ (1-1).

   

  Davant el Cirera, últim matx jugat pels vermells, les dianes de Vilches (25’) i Alberto López (82’) li donarien als badalonins un triomf decisiu que, a més, també els hi assegura l’average particular amb l’equip de Mataró.

   

  El repte final

   

  Resten quatre jornades perquè la lliga de Segona Catalana arribi a la seva fi i el CF Lloreda obre la zona de descens del grup II amb 32 punts, a un de la salvació marcada pel Badia. En els pròxims quatre partits, el bloc de Fabregat s’ho juga tot, ja que l’objectiu és arribar al tretzè lloc que la temporada passada va donar la salvació amb 40 punts.

   

  Carmelo i Badia del Vallès, els dos fora de casa, i Besòs Baró de Viver i Fundació Grama, a domicili, són els compromisos que ha d’afrontar encara el Lloreda. El Carmelo (21) i sobretot el Badia són rivals directes. Els vallesans ja van ser derrotats en la primera volta (1-0), fet que dota l’average d’una rellevància especial en cas d’empats.