Les Rebaixes alegren les vendes de grans superfícies i petit comerç

  0
  montigala.png

  16/01/2016 – Passat el primer cap de setmana, tant grans superfícies com petit comerç es mostren satisfets del canvi de tendència en les vendes, que ja es va percebre de forma notable durant el Nadal.

   

  Els primers dies de Rebaixes semblen no descontentar ningú a Badalona. Passat el primer cap de setmana, tant grans superfícies com petit comerç es mostren satisfets del canvi de tendència en les vendes, que ja es va percebre de forma notable durant el Nadal, diuen.

   

  Els responsables del Màgic Badalona afirmen que han experimentat un augment de l’afluència d’un 10% i que el dissabte i el diumenge van ser “molt bons”. El ritme de vendes, expliquen, és notable, sobretot en el sector moda, que amb les baixades de temperatura està donant sortida a gran quantitat d’estoc i comencen a apostar ja per la nova temporada.

   

  Des del Centre Comercial Montigalà apunten un “creixement d’afluències bastant important” i un gir en l’actitud de compres. La gerència manifesta que la sensació dels operadors és que la gent “entra directament a comprar”, mentre que els darrers anys l’actitud era més passiva.

   

  També el petit comerç es mostra esperançat en poder tancar aquest període de Rebaixes amb bons números. La Federació d’Associacions de Comerciants indica que, durant el Nadal, es va produir un augment de vendes de quasi un 5%, unes xifres que esperen poder extrapolar a aquests dies.