Les reformes pagades sense declarar, objectiu d’Hisenda a les inspeccions

  0

  El Ministeri d’Hisenda posarà el focus en les reformes i rehabilitacions d’habitatges, segons figura al pla de control Tributari publicat

  El Ministeri d’Hisenda posarà el focus en les reformes i rehabilitacions d’habitatges, segons figura al pla de control Tributari de l’Agència Tributària. El ministeri aprova cada any el pla amb les directrius i les prioritats de les seves activitats de lluita contra el frau fiscal.

  Aquest any preveu posar l’èmfasi a detectar les irregularitats dels contribuents estrangers que simulen viure a Espanya per tributar menys amb l’impost sobre la renda de no residents o els fingeixen canviar de comunitat autònoma per pagar menys impostos, segons figura al document publicat aquest dilluns al Butlletí Oficial de l’Estat.

  “L’Agència Tributària impulsarà aquest any el control sobre ciutadans residents a Espanya que declaren les seves rendes a través de l’impost sobre la renda de no residents (IRNR) per rebaixar artificialment la factura fiscal, atès que a més de comptar amb tipus impositius més baixos que a IRPF, d’aquesta manera únicament tributen al nostre país per la renda que s’hi genera, en lloc d’haver de declarar tota la seva renda mundial”, explica l’Agència Tributària en un comunicat.

  El pla d’Hisenda també incideix en el control dels supòsits de simulació de residència a les comunitats autònomes per tributar menys. A més, intensificarà l‟explotació d‟informació fiscal sobre titulars de societats opaques amb immobles d‟alt nivell. També s’executaran plans específics per detectar els titulars indirectes d’immobles per part de no residents, a efectes de la imposició patrimonial correcta.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí