L’Escola Badalona Port serà ampliada aquest estiu

  0
  72
  aece8478-4f0d-496e-a157-a16e482b779e.jpg

  14/05/2016 – L'Ajuntament ha aprovat l'ordenació de la parcel·la de Can Badrines perquè l'equipament escolar, encara en barracons, pugui guanyar metres quadrats.

  Un pas més en la consecució de la futura escola Badalona Port, actualment i des de fa sis anys en barracons. L’Ajuntament ha aprovat una modificació de les parcel·les adjacents al centre escolar per tal d’ampliar “la peça d’equipament i complir amb les necessitats d’equipaments escolars en el sector”.

   

  Aquest canvi del Pla General Metropolità a les illes compreses entre els carrers Progrés, Cervantes, Eduard Maristany i Ponent, permetrà incrementar la superfície destinada a equipament docent i, per tant, l’actual escola. A més, es deixaran endreçats administrativament els terrenys perquè puguin ser cedits a Ensenyament, que haurà de ser l’encarregat de construir la nova escola en un futur.

   

  Ampliació de l’espai aquest estiu

   

  A l’aprovació del canvi de PGM se li afegeix l’inici dels tràmits per negociar amb el propietari dels terrenys la cessió anticipada del solar que toca directament amb l’escola. Amb aquest pas, l’Ajuntament podrà disposar del terra durant els propers mesos i realitzar els treballs de preparació per cedir-lo a la Generalitat.

   

  Des d’Ensenyament, de forma acordada amb el centre educatiu, s’instal·laran nous barracons, si així ho requereix el nivell d’inscripcions. La intenció, d’altra banda, és ampliar el pati, uns treballs que s’esperen poder executar aquest estiu.

   

  Recordem que el projecte inicial de l’Escola Badalona Port necessitava el solar que ocupen les restes de la fàbrica de Can Badrines, que encara a dia d’avui manté els seus murs exteriors, a tocar dels barracons del centre educatiu.