L’Escola del Mar acull una exposició fotogràfica sobre el Quetx Ciutat Badalona

  0
  Vaixell ciutat de badalona (AJB_MITJA).jpg

  24/12/2012 – La mostra es pot visitar des del passat divendres i fins el proper 6 de gener.

  L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, presenta des del passat divendres l’exposició de fotografies Quetx Ciutat Badalona, organitzada per l’Associació d’Amics del quetx Ciutat Badalona.

   

  El Quetx Ciutat Badalona és un veler clàssic bastit a Dinamarca l’any 1929, que va ser adquirit i gestionat per Marina Badalona, SA amb l’objectiu d’apropar el mar i la navegació al públic en general. L’Associació d’Amics del quetx Ciutat Badalona dóna suport al projecte i forma les tripulacions que fan possible que aquest vaixell navegui en plenes condicions de seguretat.

   

  A l’exposició es podran veure també les activitats que darrerament organitza aquesta associació, que actualment es troba en fase de creixement a causa de la gran acceptació de les activitats que ofereix, que van des de les sortides, els tallers, les visites, el manteniment del vaixell i les travessies d’aquest darrer any. La feina d’aquesta associació és totalment voluntària i per ser-ne membre només cal fer una aportació de 10€ anuals.

   

  La mostra es podrà veure fins al 6 de gener a l’Escola del Mar de Badalona tots els matins d’11.30 a 13.30 hores i els dies feiners a la tarda de 16.30 a 18.30 hores, excepte el dia 1 de gener que estarà tancat.