L’Escorxador acull la Fira de l’Ensenyament

  1

  El Centre Cultural l’Escorxador acull, entre aquest dimecres i dijous, la 7a Fira de l’Ensenyament, un espai d’orientació i trobada de l’alumnat de secundària, així com de les persones en general que vulguin iniciar, continuar o complementar la seva formació acadèmica.

  En aquesta mostra trobaran informació sobre cicles formatius, estudis universitaris, i qualsevol altre tipus de formació, amb diferents expositors dels centres educatius de Badalona i rodalies, amb l’organització també de diferents tipus de xerrades.

  La Fira de l’Ensenyament també oferirà espais per poder parlar de forma distesa amb professionals en actiu de diferents àmbits, un espai per a la pràctica d’idiomes, així com un espai per a la dona. Aquest últim tindrà una exposició dedicada a Merçé Rodoreda, amb una representació dedicada a l’ús igualitari del llenguatge, a càrrec del Centre de Normalització Lingüística.

  1 COMENTARI

  1. Me parece genial todos los eventos del escorxado, me encanta que de hagan cosas… pero favor no podéis poner los altavoces orientados hacia los cañones. Los vecinos de el bloque de enfrente lo agradeceremos. Y mi bebé también.
   Gracias

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí