L’Escorxador de La Salut es converteix en la sabana africana

  0
  sarruga.JPG

  09/03/2013 – Sarruga Produccions trasllada avui les seves grans figures d'animals mamífers a l'equipament municipal badaloní per estrenar el seu nou espectacle: 'Hannavas: la festa'.

  El proper dissabte dia 9 de març el Centre Cultural l’Escorxador de Badalona, al barri de La Salut, serà l’escenari de l’espectacle Hannavas: la festa, organitzat per la companyia Sarruga Produccions.

   

  Amb un segell particular, el grup teatral de carrer crea un nou concepte de representació, una fórmula amb un llenguatge innovador on la part plàstica és el més important, jugant amb l’efecte visual i el sonor. Transformen els espais quotidians en un món fantàstic, incentivant la imaginació, estimulant els sentits del públic i buscant la seva participació directa. 

   

  Ara la companyia apropa les seves noves creacions als veïns i veïnes de la ciutat on va néixer el 1994 per presentar l’espectacle Hannavas. Després de treballar amb figures d’insectes, peixos i rèptils gegants, Sarruga s’endinsa en la vida dels grans mamífers africans. Traslladen la sabana africana al Centre Cultural l’Escorxador de Badalona amb música en directe. Twiga, la girafa mare, la seva filla Sambah, l'elefant Tembo i la seva cria, Tembito, principals figures d’aquest xou, ja han participat en altres esdeveniments com la Cavalcada de Reis 2013 de Barcelona o la Festa de la Mercè.

   

  La nau 3 de l’Escorxador també acollirà l’exposició Procés de creació i pinzellades de construcció, a càrrec de la pròpia companyia, que s’allargarà fins el proper 22 de març.