L’Espai Betúlia presenta els llibres Premis Literaris Ciutat de Badalona 2012

  0
  28

  10/12/2012 – Dimarts i dimecres a la tarda seran presentats Úter, El joc d'escriure, Cafè Zoo i Una de zombis.

  L’Espai Betúlia acollirà el dimarts 11 i dimecres 12 de desembre la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2012, convocats per l’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, i amb la col·laboració de la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla de Badalona.

   

  Dimarts, 11 de desembre, a les 19.30 hores, es presentarà el llibre guanyador del 12è Premi Literari Betúlia de Poesia-Memorial Carme Guasch. És tracta de Úter, de Cristina Casas Mata. La presentació anirà a càrrec d’Enric Viladot. El mateix dia tindrà lloc la presentació de El joc d’escriure d’Albert López Vivancos, guanyador del 5è Premi Literari de Teatre Breu Inicia’t. En aquest cas, el presentador serà Estanis Aboal.

   

  L’endemà, dimecres 12 de desembre, també a les 19.30 hores, Jordi Muñoz presentarà el llibre Cafè Zoo, d’Ana Moya Romero, guanyador del 25è Premi Literari Països Catalans Solstici d’Estiu-21è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa. En la mateixa convocatòria, Genís Sinca presentarà Una de zombis, de Patricia Martín Pinillos, la novel·la guanyadora del 14è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil. En tots quatre casos, estaran presents els autors dels llibres.