L’espectacle de clown ‘El Guardià dels Jocs’ arriba a Badalona

  0
  27

  Aquest divendres a partir de les 12h, els amants del circ i del clown tenen una cita imprescindible al Centre Cultural l’Escorxador. Un nou espectacle de clown, ambientat en un hipotètic futur no gaire llunyà, convida el públic a reconnectar amb el missatge de la importància del joc com a eina de transformació i socialització. Aquest espectacle és un homenatge a l’art de fer molt amb poc, una invitació a deixar-se portar i a rebel·lar-se contra l’ordre establert que prohibeix qualsevol forma de joc col·lectiu que no sigui a través de les pantalles.

  L’espectacle promet una experiència única i emotiva, on els espectadors podran gaudir d’un relat que desafia les normes imposades per la societat moderna i reivindica el joc com un element essencial per a la connexió humana i la creativitat.

  Abans de l’espectacle, de 10 a 12 h, l’associació Bidó de 9 Barris oferirà una sessió oberta de taller de circ i malabars. Aquesta activitat permetrà als assistents aprendre i experimentar de primera mà les arts circenses, fomentant així la participació i la diversió en família.

  No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’un matí ple de circ i d’un espectacle que us farà reflexionar sobre el valor del joc i la necessitat de rebel·lar-se contra les limitacions imposades per la societat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí