L’esport torna a la mar, però sense competicions

  0
  74

  L’esport nàutic també s’ha hagut d’adaptar a totes les circumstàncies derivades de la pandèmia del Covid-19. Fa un any, aquest mitjà es feia ressò de les diferents regates de la Lliga Catalana de Llagut. Aquest any, en canvi, la gran majoria de competicions han quedat suspeses

  Una de les poques excepcions d’aquest estiu tan atípic va arribar el passat 27 de juny, amb la regata social de patí de vela, Gran Premi Badalona- Memorial Josep Font organitzada pel Club Natació Badalona amb participants de Badalona, Montgat i El Masnou.

  Els tres clubs badalonins; Club Natació, Club de Rem Badalona i Club Nàutic Bètulo, han tornat als entrenaments després del confinament, però sense competicions a la vista.

  Piscina tancada fins al setembre

  Diferent sort han corregut els nedadors del Club Natació Badalona, els quals han rebut la notícia que la Piscina Municipal Mireia Belmonte no obrirà les portes fins al mes de setembre. Aquest tancament ha provocat que els més veterans del club s’hagin hagut de desplaçar a la localitat maresmenca del Masnou per poder practicar el seu esport.

  Club de Rem Badalona

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí