L’essència badalonina del Filmets

  0
  62
  wut.jpg

  20/11/2015 – El Filmets torna a dedicar una secció a les produccions badalonines; enguany, 14 films es presenten al 'Badalona en curt'.

  Any rere any, Filmets obre un espai dins de la seva setmana de cinema reservat exclusivament per als autors i les produccions locals. Enguany, no serà una excepció. Aquest dissabte té lloc la sessió ‘Badalona en curt’, on es projecten tots els curtmetratges produïts i dirigits per badalonins i badalonines. Aquest 2015 són un total de 14 pel·lícules de entre 2 i 25 minuts de temàtiques ben diferents i realitzats de formes ben curioses.

   

  Cinc films de Badalona a la Secció Internacional

   

  Per primer cop en el festival, a més, cinc de les 14 produccions badalonines participaran a la Secció Internacional i competiran amb les altres 250 pel·lícules pels guardons oficials. Concretament, seran 1+1, Wut, Demà ho acabo, Sagnant i Las pequeñas cosas.

   

  Un curt gravat pels nens d’una llar d’infants

   

  Un dels films de la secció badalonina és Creatures, un curt gravat per nens i nenes de entre 1 i 3 anys de la llar d’infants Valonsadero, ubicada al barri de Canyadó, que transportarà els espectadors al món dels més petits. En la gravació, a través del joc, es facilita als infants la formació i els recursos perquè desenvolupin el llenguatge visual a través del vídeo i la fotografia.