L’estafa que s’amaga darrere de l’esfondrament del carrer Granada

  0
  80

  El passat 10 de març, l’edifici del número 22 del carrer Granada, al barri de la Pau, va ser desallotjat per perill d’esfondrament. La terrassa de l’àtic va cedir, provocant una gran esquerda al bloc. Des d’aleshores, l’Ajuntament ha reallotjat les famílies afectades, pagant de les arques municipals un hostal a Barcelona. Després de tres mesos, aquest diumenge 8 famílies es queden sense alternativa habitacional.

  L’estafa

  En teoria, mentre les famílies estaven reallotjades havien de procedir a contractar a una empresa per apuntalar l’edifici i així poder-hi tornar. Segons han denunciat als Mossos d’Esquadra, una persona identificada amb un nom fals els ha cobrat 25.000 euros en efectiu i ha fugit amb els diners. Aquesta persona presumptament els va anar demanant pagaments en efectiu, un total de cinc, i ha acabat fugint amb els diners. Ara, les empreses especialitzades els demanen una quantitat per apuntalar l’edifici que els afectats no poden pagar.

  L’Ajuntament està intentant buscar una via legal per renovar el pagament de l’allotjament. Un decret d’emergència requereix d’un temps que els afectats no tenen. Alguns afirmen estar sota tractament psiquiàtric a causa de l’estrès. Recordem que l’edifici no comptava amb assegurança ni amb els certificats pertinents. La investigació es manté oberta i no es descarta cap hipòtesi pel que fa a l’estafa denunciada pels veïns.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí