L’Estat podria intervenir l’Ajuntament de Badalona per impagaments a proveïdors

  0

  La Intervenció de l’Ajuntament de Badalona ha emès un informe on alerta d’un “incompliment flagrant” del període mitjà de pagament a proveïdors, que l’abril de 2021 se situava ja en 210 dies, quan el màxim que fixa la normativa és que sigui de només 30 dies.

  Aquest fet no es una novetat, doncs ja fa dos anys es va produïr una situació similar alertant l’Ajuntament. La situació s’ha descontrolat en els ultims mesos i els  terminis de pagament han augmentat de manera  exponencial. Segons recull l’informe, “El problema no és una manca de recursos, sinó un greu problema de gestió” que s’arrossega des de fa temps. Intervenció avisa que si no es reverteix la situació l’Estat podria acabar intervenint l’Ajuntament retenint els ingressos per pagar factures pendents.

  Respecte a la gestió de Xavier Garcia Albiol, al punt 7.b de l’informe s’assegura que “La resolució de l’alcalde no ha assolit els resultats esperats i, lluny de millorar, ha empitjorat, provocant un incompliment flagrant dels terminis que marca la legislació vigent”

  El regidor d’Hisenda Juan Fernandez ha confirmat el programa ‘Badalona Matí’ que “en cap cas està sobre la taula la intervenció de l’Estat als comptes municipals”. Segons el govern, són coneixedors que s’estan fent accions per revertir la situació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí