“L’etiqueta d’equip favorit per assolir l’ascens no correspon amb la realitat”

  0
  26
  30420358_1273537242790341_8235060251253247280_o.jpg

  El CD Tacón madrileny serà la primera fixació del Seagull en la primera ronda de la promoció d'ascens a Primera Divisió. Un club pràcticament de nova creació però amb unes aspiracions exigents. El conjunt de la capital és actualment la quarta força madrilenya al futbol femení darrere l'Atletico de Madrid, el Rayo Vallecano i el Madrid CFF. Per conèixer en profunditat les aspiracions i la trajectòria del Tacón parlem amb el seu director esportiu, Manuel Merinero.

  Segon any de vida de l'equip a la categoria de plata del futbol femení i ja teniu un campionat a la butxaca.

  "L'objectiu i la confecció de la plantilla a principi de temporada es va plantejar amb aspiracions de play-off. La planificació era aquesta i el primer pas ja s'ha superat. Esperem continuar per aquesta línia".

  Campiones de lliga amb 23 victòries, dos empats i una única victòria. 107 gols a favor i 9 en contra. Quina burrada.

  "La temporada regular no ha estat fàcil. Nosaltres hem fet un treball excepcional des de totes les àrees i els resultats han reflectit aquesta feina. Al grup tenim tres filials molt competitius i ha estat complicat aconseguir la Lliga".

  Què ens penseu quan es llegeix que sou aspirant a l'ascens?

  "L'etiqueta d'equip favorit per assolir l'ascens no correspon amb la realitat. Som un equip amb dos anys de vida, que disputarà el seu primer play-off i la resta de rivals ja porta diverses edicions amb promocions d'ascens. Som l'equip més inexpert i l'experiència i la veterania és un grau".

  Quina referència teniu del Seagull?

  "El Seagull és un rival amb experiència al play-off, amb un grandíssim entrenador i un grup que creu en els seus ideals i el recolza. No ens va alegrar la bola del Seagull al play-off i no serà una eliminatòria gens fàcil".

  Preferíeu el format d'eliminatòria directa?

  "Volíem grup de tres equips perquè en una lligueta pots tenir un partit dolent i encara pots tenir opcions de seguir lluitant. En una eliminatòria pots tenir un matí dolent i et pot eliminar".