L’explosió de gas de Sant Crist va ser causada per fabricar haixix

  0
  marihuana.jpg

  31/03/2015 – L'incident del passat divendres a Sant Crist, que va deixar tres ferits, es va produir mentre els afectats fabricaven haixix; tenien 100 plantes de marihuana a l'habitatge.

  Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el passat divendres 27 de març tres persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut publica en la seva vessant del tràfic de drogues. Els detinguts són dos homes i una dona, de 25 i 24 anys d’edat, veïns de Badalona i van ser afectats per una explosió de gas al barri de Sant Crist.

   

  Cap a les 13 hores es va produir una forta explosió en un pis del barri Sant Crist de Badalona. Al lloc dels fets es van traslladar Bombers, efectius del SEM, Guàrdia Urbana de Badalona i Mossos d’Esquadra. Les tres persones afectades, la parella inquilina del pis i un amic, van manifestar als agents que tenien plantes de marihuana i que es trobaven manipulant-les perquè volien fabricar haixix mitjançant gas liquat. Per fer-ho havien comprat 11 tubs de gas dels que s’utilitzen per carregar encenedors i, quan estaven manipulant l’últim, es va produir una explosió.

   

  Els dos homes es trobaven a la cuina de l’habitatge, on es va originar l’explosió, i van rebre l’impacte més directe. La dona, que es trobava al menjador, presentava cremades d’inferior consideració i no va ser necessari el seu ingrés hospitalari.

   

  L’entrada i perquisició al domicili ha permès confirmar que a l’habitatge havien 100 plantes de marihuana en una habitació totalment habilitada pel seu cultiu, amb diverses pantalles d’il·luminació, equips per a la ventilació de la sala, equips pel control de la temperatura de la sala, un sistema de reg automàtic i diversos productes químics pel seu tractament .

   

  Els dos homes es troben encara ingressats a l’hospital degut a la gravetat de les cremades sofertes i les seves detencions s’han deixat sense efecte a l’espera de l’alta hospitalària. La dona va passar a disposició judicial aquest diumenge 29 de març davant el jutjat en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.