L’exposició de flors desconeguda del taller artesà de Badalona

  0

  La badalonina Carmen Soto és un especialista en flor preservada

  La cultura contempla molts escenaris diferents i un d’ells és l’artesania. En un món cada vegada més adaptat a les innovacions tecnològiques, el treball d’artesà s’ha convertit en rara avis. Per això us volem acostar el talent i la iniciativa d’una artesana de Badalona apassionada de les flors. La Carmen Soto, propietària del taller d’artesania Abril Dissenys, ha volgut compartir la seva passió per la flor preservada creant una petita mostra d’exquisides peces d’art.

  A les instal·lacions del seu taller, situat al carrer Jocs Florals 32, la Carmen hi exhibeix una enorme quantitat d’artesanies fetes amb flors. Rams de núvia, corones, diademes, tocats, coixins, cistelles per anells, tiares i decoracions florals i accessoris de tota mena per a casaments i comunions. La iniciativa és ben curiosa, ja que mai penses que dins d’un taller on s’hi treballa de Sol a Sol s’hi podrà veure una mostra tan delicada i bonica.

  Només un petit tast de tota l’exposició que hi ha al taller

  45 anys en el sector

  Carmen Soto fa 45 anys que treballa dins del sector de la flor preservada i vol reivindicar el món de l’artesania a la ciutat. Tot i que Abril Dissenys es dedica a vendre els seus productes per Internet a través de la seva plana web (www.abrildissenys.com), a la Carmen li agrada acostar el seu art a la gent i exposar producte al seu taller.

  Es pot contactar amb el taller Abril Dissenys per veure les flors

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí