L’exregidora de Guanyem i ICV-EUiA, Carme Martínez, s’incorpora a la llista d’ERC per les eleccions municipals

  0
  54

  Era un secret a veus, però avui s’ha confirmat de manera oficial: Carme Martínez s’incorpora a la llista d’ERC de cara a les properes eleccions municipals. L’exregidora de Guanyem i ICV-EUiA ha assegurat que, a diferència d’altres partits, “el projecte d’Esquerra vol desbordar les seves pròpies sigles i això entronca amb la seva aposta política“.

  La presentació s’ha fet aquest matí, 24 de febrer, en una roda de premsa a la plaça de la Vila de Badalona. L’actual primer tinent d’alcalde i alcaldable d’ERC a les eleccions municipals de Badalona, Alex Montornès, ha parlat sobre la llista que presentaran: “Serà una llista que incorporarà independents i persones amb una tragectòria consolidada”. A més, quan ha no ha descartat que es puguin afegir a les llistes més persones que s’han presentat amb altres partits anteriorment.

  El passat dijous 23 de febrer l’executiva d’Esquerra Republicana a Badalona va aprovar la llista electoral – que s’elevarà a l’assemblea el proper dilluns – de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Els republicans proposaran la incorporació de la Carme Martínez com a independent a la llista.

  Martínez, que va ser regidora d’ ICV-EUiA i posteriorment unes de les cares més visibles de l’organització que el 2015 va portar Dolors Sabater a l’alcaldia de Badalona, va decidir deixar-la el passat mes de desembre. Martínez ha afirmat que: “Vull que Badalona funcioni i només l’Esquerra d’Alex Montornès pot liderar el canvi necessari perquè això passi”. Martínez ha explicat els motius per sumar a la llista republicana: “He estat sempre compromesa amb Badalona, fer que funcioni, en diferents espais i moviments i he treballat en aquesta direcció sempre. Ens cal valentia per impulsar projectes per fer-ho possible.”

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí